Тити Папазов посвети "синия" триумф на Рачо Колев 03.06 | 20:47

Обичам баскетбола и никой не може да ми го отнеме, каза щастливият треньор

От Иво Вецев

Изключително щастливият треньор на Левски Константин Папазов посвети титлата на "сините" на спортния журналист Рачо Колев, който почина след дълга борба с коварна болест.

"Тази победа е подарък за един човек, който много обичаше баскетбола. Много обичаше Левски - Рачо Колев. На този ден той щеше да празнува и това е най-големият подарък, който можем да му направим", сподели Тити през сълзи след победата над Лукойл с 81:69.

С този мач №5 новите шампиони сложиха край на 11-годишната тотална доминация на Академик.

"Искам да благодаря на собственика и на целя ми щаб, който свърши много работа, когато нямах тази възможност.

Показахме страхотна воля и доминация във всеки мач - победихме за купата, победихме в Балканската лига, а в петия мач успяхме да доведем една невероятна публика тук. Категорично победихме!

Днес категорично надиграхме съперника и в два поредни мача Левски показа европейска класа. Преди мача казах на Хийт, че преди една година - на 3-и юни, ми открадна титлата и днес трябва да ми я върне.

Искaм да се запомни, че в тази серия се игра страхотен баскетбол, а не за скандала между Папазов и Везенков. Това бе само реакция на двама емоционални специалисти.

Искам да благодаря и на всички фенове, които дойдоха да ни подкрепят. Обичам баскетбола и никой не може да ми вземе това", сподели още Папазов.

Водещи

Най-четени