Тодор Янчев изригна срещу ЦСКА: Подиграха се с бате Ицо 27.06 | 14:49

Бившият капитан нападана ръководството и Майкъла

От Иво Вецев

Тодор Янчев за пореден път показа, че ЦСКА за него е религия, а феновете са това, което формира този велик клуб.

Както е известно, халфът беше натирен от "Българска армия" и подписа договор за още една година със Славия, но размени няколко приказки с феновете на "червените" по време на контролата между двата отбора.

Преди нея стана ясно, че "Титан" остава собственик на клуба, като няма да има сделка с Гриша Ганчев. Информацията, че акциите са подарени на Христо Стоичков, също се оказа невярна, а Камата напусна бесен "Армията".

"Идвайте вие и да ги изметем. Сега се подиграват и с бате Ицо. Изиграха някакви... сега и той ще си тръгне. За съжаление тия се подиграха с толкова легенди, а сега и с най-голямата на света.

"Той ми каза днес, че свършва всичко. Бъдете вие задружни. Без публиката ЦСКА е нищо. Пернишките боклуци да си вземат и да си ходят там. Ако играем във В група, ще се върна. Лошото е, че сега подписах нов договор.

Оня големия директор си искал парите, сега пък си искал и строителните материали... да го...", коментира пред феновете Тодор Янчев, които след минута запяха дружно името му, а той започна да се прегръща с тях.

Видео от това какво още каза бившият капитан на тима и реакцията на феновете може да видите в Sporta.bg

Водещи

Най-четени