Треньорите след Лудогорец - Базел: Заслужена победа 23.10 | 01:37

Мачът в Базел ще е много различен, сигурни са Дерменджиев и Соуза

От Даниел Любомиров

Старши-треньорите на Лудогорец и Базел Георги Дерменджиев и Пауло Соуза се обединиха около мнението, че "орлите" заслужават поздравление за историческата първа победа в Шампионска лига. Лудогорец надви Базел драматично с 1:0, благодарение на гола на Йордан Минев в 91-ата минута.

"Аз съм много доволен от това, че отборът успя да победи. Много хора не вярваха, но ето, че постигнахме първа победа. Цяло второ полувреме ги надиграваме – вярно, бяха с човек по-малко, но показахме добър футбол.

Не обръщам внимание на критиките, има хора за всичко. Уважавам хората, които подкрепят и се радват на отбора – вижте колко хора имаше на стадиона. Лудогорец им се отплаща с истински и хубави мачове", каза Дерменджиев в ефира на bTV Action.

"Не очаквах да загубим. Най-трудно беше, че получихме червен картон. Загубихме контрол над топката, пропуснахме и малко от положенията си. Второто полувреме се изморихме, а Лудогорец беше по-добър физически.

Отборът създаде много положения, въпреки добрата ни защитата. Тряб ваше да сме по-фокусирани, по-добре да се защитаваме и да не допускаме в края да допускаме гол като този на Минев. Мачът свършваше и мислехме, че ще вземем точка. Поздравявам Лудогорец за начина, по който излезе срещу нас. Надявам се следващият мач да успеем да го спечелим", коментира Пауло Соуза.

Всички отзиви от вечерта в Шампионска лига и мача Лудогорец - Базел вижте в Sporta.bg

Най-четени