Треска за билети за мача Пулев - Кличко 09.11 | 14:23

Почти изчерпани са дори и пропуските "на черно"

От Даниел Любомиров

На двойна цена се продават последните останали билети за дългоочакваното бокс-шоу между Владимир Кличко и Кубрат Пулев - единствено ВИП местата в "О2 Арена" в Хамбург все още не са изчерпани, като в интернет вървят по 2000 евро. Мачът е на 15 ноември и ще бъде излъчен на живо в България по Нова телевизия.

Дори и ВИП местата се броят на пръсти, като до снощи бройката им се ограничаваше до четири свободни билета за срещата, пише вестник "Преса".

За сблъсъка в събота, който ще реши кой е по-достоен да се нарича шампион на планетата в тежка категория, домакините чакат пълни трибуни. Капацитетът на залата е 16 000 зрители. От вчера и Кличко, и Пулев вече са в Хамбург.

38-годишният непобедим от 10 април 2004 г. украинец пристигна с цял антураж от австрийското градче Гоинг, където се намира тренировъчната му база. Стоманения чук ще отседне в хотел, а не в апартамента си във втория по големина град в Германия, твърдят медиите в родината му.

Причината е, че той не може да побере на едно място целия си екип. До вчера тренировките на 33-годишния Кубрат вървяха под пара в базата на неговия клуб "Зауерланд" в Източен Берлин. Кличко има 65 мача на професионалния ринг, от които е спечелил 62. Кобрата е с 20 срещи зад гърба си, като е победил във всичките.

Мачът между двамата ще започне около 22 ч. наше време в събота и ще бъде предаван пряко в ефира на Нова спорт.

Водещи

Най-четени