Херо недоволен въпреки победата над „Судова“ 18.08 | 13:24

Трябват ни нови попълнения след осъществените продажби, заяви Димитров

От iNews.bg

Новият старши треньор на Лудогорец Димитър Димитров остана доволен от победата над Судува с 2:0 от плейофите за влизане в Лига Европа. Херо обаче не бе удовлетворен от играта, посочвайки грешките на своя тим.

"Судува е доста организиран тим, играят дълбоко в своята половина, на 35-ия метър. Неудобен тим. Можехме да вкараме и още. При нас имаше грешки в дублирането на фланга и бързината, но съм доволен. Судува не е случаен противник, тъй като е отстранил три отбора. Искахме да играем максимално широко чрез външните халфове и дублиране на крайните защитници. На моменти не се получаваше, но сега не искам да коментирам", каза българският специалист.

"След първия гол видяхте, че изпуснахме още 4-5 положения.  На реванша ще е трудно при ъгловите удари. Мачът не е завършил и трябва да сме максимално концентрирани", предупреди Херо.

Той коментира и темата за бъдещата селекция на тима. 

"Продадоха се няколко човека, а никого не сме взели. Сега разчитаме на 16-17 футболисти. Ако не привлечем нови сега, ще вземем през зимата. Има дисбаланс, но не искам да коментирам", загатна Херо, че желае футболисти, които пасват на неговата философия за играта, предаде Sporta.bg.

Водещи

Най-четени