ЦСКА призова феновете за мощна подкрепа във Вечното дерби 25.04 | 15:15

Радуканов обеща силна игра от страна на своите футболисти

От Иво Вецев

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов даде обещание към феновете и ги призова да подкрепят отбора във Вечното дерби в събота следобед.

"Искам да призова нашите фенове за подкрепа. Аз пък им обещавам, че ще направим всичко възможно да спечелим. Ще оставим сърцата си на терена", категоричен беше БГ Моуриньо на пресконференцията днес.

Той също така каза, че има няколко кадрови проблеми в състава си, като за героя от миналото издание на сблъсъка с Левски - Серж Нюаджи, ще се решава в последния момент дали ще попадне в групата за мача.

"Имахме кадрови проблеми. Знаете, че Попов и Венков не играха в последния мач. От началото на седмицата и двамата тренират и са в групата за мача. Платини бе болен, но в момента всички са на мое разположение.

"Надяваме се утре да нямаме проблеми. Нюаджи имаше проблеми през последната седмица и не тренираше добре. Той вкара решителният гол срещу Левски есента, но в момента не е в оптимална форма и утре ще решаваме за него", сподели Радуканов.

"Това ще е първо дерби за Николай Митов като старши-треньор, за мен е второ. То обаче е важно за всеки. Надявам се искрено да победим. Видяхте, че в мача с Разград излязохме да се надиграваме, но не успяхме да отбележим гол. Затова сега казват, че сме играли страхливо.

"В мача срещу Славия играчите ми показаха това, което исках от тях - характер, себераздаване, мъжество. Ако го направят и в събота, феновете няма да бъдат разочаровани. Когато победиш в този мач, се променя настроението и в отбора, и около него. Важно е да се спечели този мач, макар че само с него не се печели сезона. Победата ще се отрази върху самочувствието на футболистите.

"Не се притеснявам от съдията. Щом са го назначили, значи е най-добрият. Вярвам, че ще свири 50/50. Левски е добър отбор. Имат футболисти с индивидуални качества, най-важното е и ние как ще играем", сподели още Радуканов, който дебютира във Вечното дерби с бой 1:3 на "Герена".

Водещи

Най-четени