ЦСКА с ново реми в Холандия 28.06 | 19:10

"Армейците" направиха 1:1 с белгийския Гент

От iNews.bg

Отборът на ЦСКА записа второ поредно равенство в контролите на лагера в Холандия, след като днес "червените" завършиха 1:1 с белгийския Гент.

В първата си проверка на холандска земя "армейците" приключиха при същия резултат (1:1) с руския Криля Советов.

Иначе това бе общо трети спаринг за ЦСКА по време на лятната им подготовка, като "червените" записаха успех с 2:1 над новака в А група Марек преди да заминат за Ниската земя.

И двата гола в контролата с Гент паднаха през първото полувреме. Рами Гершон откри за белгийците след 10 минути игра, а изравнително попадение за ЦСКА бе дело на Тони Силва в 30-ата минута.

Старши треньорът на "армейците" Стойчо Младенов смени почти целия си отбор, като на терена се появиха най-новото попълнение Сандрино Мисиджан, както и пристигналият на проби днес холандец Кристиан Супусепа.

В края на мача за малко не се стигна до грозни сцени между футболистите на двата отбора, които се изнервиха след няколко груби влизания и от двете страни. За щастие разумът надделя и не се стигна до по-сериозни инциденти.

Следващата контрола на ЦСКА в Холандия е на 1 юли от 15:00 часа, когато "армейците" играят с друг белгийски отбор - Роял Уайт Стар (Брюксел).

Водещи

Най-четени