Шефът на Тотнъм настоява за трансфера на Бербатов 20.01 | 17:14

Даниел Леви на всяка цена иска да си върне българина

От Иво Вецев

Въпреки че интересът към Димитър Бербатов през януарския трансферен прозорец намаля, Тотнъм може да се възползва от изтичащия му договор и да отправи оферта в оставащите 10 дни до края на първия месец от годината.

Според медиите в Англия, собственикът на "шпорите" Даниел Леви е готов да извади около 1.5 милиона паунда, за да привлече българския нападател, който изкара два много успешни сезона с фланелката на клуба от столицата.

Бербатов беше водещ голмайстор на тима с 46 попадения в 102 мача, но през лятото на 2008 година беше продаден срещу 31 милиона паунда на Манчестър Юнайтед, като българинът не се раздели по най-добрия начин с бившия си тим.

Леви обаче е забравил за това, като той е един от най-големите фенове на качествата на българския магьосник. Той вижда Митко като перфектен заместник на Джермейн Дефоу, който ще играе в САЩ и вече има споразумение с Торонто.

Тим Шърууд, мениджър на тима, настоява, че има достатъчно нападатели в отбора, но може да се стигне до отдаването под наем на Хари Кейн, който да получи повече игрови минути в тим от по-долните дивизии. Това ще отвори място за Димитър Бербатов, който ще се конкурира с Роберто Солдадо и Емануел Адебайор.

Водещи

Най-четени