Call of Duty Black Ops II идва в България със среща на феновете 05.11 | 11:03

Най-популярната игра в света излиза на 13 ноември

От Ивайло Коралски

Новото попълнение в на изключително популярната поредица Call of Duty – Black Ops II ще бъде по рафтовете на европейските магазини за софтуер на 13 ноември. По случай излизането на играта ден по-рано, на 12 ноември (понеделник), българските почитатели ще могат да се докоснат до новия фърст пърсън шутър шедьовър на Activision.

Това ще се случи на специална фен среща, организирана от фирма "Пулсар”. Мястото на събитието е етаж 1 в City Center Sofia при еърсофт стрелбището Sniper (в дъното срещу ескалаторите). Събирането ще започне в 19:00 часа. 

Дългът ще призове дисциплинираните войници под знамената на няколко различни отбора и ще ги изправи едни срещу други. Играчите ще трябва да докажат точността си при стрелба по мишени, както и уменията си да оцеляват при "полеви” условия.

Ако искате да влезете в ролята на оперативен агент и да изпълнявате мисии, ще трябва да се запишете предварително на e-mail pr@pulsar.bg като посочите две имена и годините си. Записването ще продължи до 10:00 часа на 12 ноември. 

За онези от феновете, предпочитащи напрежението на виртуалните битки, организаторите са осигурили Playstation 3 конзоли, на които ще могат да изпробват свободно Call of Duty: Black Ops II. Предвидени са и още изненади, които посетителите ще разберат на място. 

Call of Duty Black Ops II излиза във вариант за PC, Xbox 360 и PlayStation 3.

Водещи

Най-четени