OnePlus X с официално представяне на 29 октомври. Характеристиките му изтекоха в мрежата 19.10 | 09:33

Поне част от тях

От Ивайло Коралски

OnePlus стартира тийзването на новия си продукт, който трябва да бъде официално представен на 29 октомври. Таглайнът на новия смартфон ще бъде #PowerfullyBeautiful (могъществено красиво). Съдейки по тийзър снимката, компанията се подготвя отново да анонсира единствено OnePlus X смартфон.

Според Twitter акаунта на мобилния производител, премиерата ще се състои в Лондон. 

Малко след обявлението за предстоящия ивент, в индийската версия на Amazon се появи телефон, носещ името OnePlus Mini, заедно с пълната му характеристика.

Изглежда, че следващата версия на OnePlus ще бъде от среден клас. Слушалката ще предлага 5-инчов, 1080p дисплей, с Corning Gorilla Glass 3 и технологията на Synaptics ClearForce.

Процесорът ще бъде осемядредният MediaTek MT6795 SoC, рамта 2 гигабайта, а тази за съхранение на данни, 32 гигабайта. Батерията ще бъде с мощност 2,450mAh.

Операционната система, с която ще стартира смартфонът, ще бъде Oxygen 3.0, която от своя страна е базирана на Android 6.0 Marshmallow.

Според алтернативни слухове камерата на смартфона ще бъде 13-мегапиксела, а сензорът Sony IMX258. Последният предлага модерна технология за автофокус, но не поддържа оптична стабилизация.

Новият OnePlus ще предлага IP67 сертификат за водо и прахоустойчивост, NFC, FM радио и IR приемник.

Ще разберем повече за телефона след по-малко от две седмици.

Водещи

Най-четени