За трета година поред HI-FI EXPO София 19.11 | 12:30

Изложението ще покаже последните постижения в HI-FI техниката от цял свят

От Филипа Тодева

За трета година поред HI-FI EXPO София ще покаже пред ценителите на хипнотизиращия дизайн, феноменалния звук и съвършена картина последните постижения в хай-фи техниката от цял свят. Мястото е Гранд хотел София, в дните от 23-ти до 25 ноември.

На първите две изложения над 10 000 ценители у нас видяха, чуха или вече притежават последните открития на HI-FI техниката.

И тази година ще бъдат представени последните модели за 2012 от най-престижните имена, които творят в този клас техника. Ще дебютират нови носители на награди за дизайн и качество и пионери сред супермодерната модификация, ще бъдат показани ръчно направени тонколони и цели системи, самостоятелно разработени у нас и патентовани концепции и технологии, незабравими комбинации от изцяло цифрови аудио източници като музикaлни Hi-Fi сървъри и плейъри, с класически аналогови Hi-Fi усилватели и озвучителни тела, хибридни усилватели от Hi - End клас.

Посетителите на изложението ще участват и в томбола с голяма награда – уикенд за двама в известен курорт.

Както досега HI-FI EXPO ще разгърне експозицията си на три етажа в стаите на Гранд Хотел София, където всяка система може да бъде чута или буквално "почувствана" тъй като е в обстановка, най-близка до домашната. Освен това ценителите ще могат да сравнят качествата на една марка техника с друга чрез демонстрациите, които ще се правят на изложението.

Водещи

Най-четени