Новият S-Class на Mercedes вече е тук 20.03 | 11:05

Осемгодишното чакане определено си струваше

От Александър Бакалов

Mercedes-Benz S-Class е икона, пред която почитателите на луксозни автомобили в България и по света се прекланят. Настоящата версия на модела обаче датира от 2005 година, така че беше крайно време за промяна.

И такава наистина настъпи, защото немският концерн е подготвил нов вариант на S-Class, който дори бе заснет в целия му блясък от автомобилните папараци от Carpix.

От гледна точка на интериорния дизайн новата версия на S-класата не се различава драстично от досегашната, но това е съвсем в стила на Mercedes, що се отнася до точно тази серия от автомобили.

Важно е да се спомене обаче, че това ново поколение S-Class ще се предлага освен като седан, също и във версии купе и кабриолет, които ще заменят Mercedes-Benz CL в продуктовата линия на компанията. S-класата ще наследи и Maybach след заника на луксозния бранд на Daimler.

Наборът от двигатели, с които ще се предлага новият S-Class, най-вероятно ще е почти същият като този при настоящата версия на модела. Истинският екшън реално е в интериорния дизайн. Обновената версия на този луксозен седан гарантира сигурност, удобство и забавление от най-висока класа.

Вижте всички подробности относно новия S-Class, както и снимки на луксозното возило в Div.bg.

Водещи

Най-четени