Прането с LG: Бързо, Лесно, "Умно" 28.09 | 10:00

Иновативните хибридни перални на LG притежават „умна” свързаност

От iNews.bg

Този пуловер ми трябва за довечера, а още не е изпран. Кога да го пускам в пералнята, кога ще съхне...? Какво да правя? Подобен тип въпрос вероятно си е задавал едва ли не всеки човек в цивилизования свят. Благодарение на съвременните технологии и иновации проблемът може да бъде решен. И то не за няколко часа, а само за 49 минути. Само толкова са необходими на новите хибридни перални със сушилни на LG от поставянето на дрехата в барабана до обличането й.

1781749

Новите еко-хибридни перални от LG - 9KG/6KG Eco Hybrid пералня със сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4A8FDH2N и 8KG/5KG Eco Hybrid пералня със сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4U2TDH1N впечатляват с изключителна бързина и "умна” свързаност. Двата уреда могат да завършат пълен цикъл на пране и сушене само за 49 минути, с което улесняват тази не толкова приятна задача на домакините. Невероятната скорост е възможна благодарение на революционния 6 Motion Direct Drive мотор, който също така използва комбинация от шест различни предварително зададени програми, които осигуряват индивидуално изпиране за различни видове дрехи.

"Умната” свързаност на пералните предоставя възможността потребителя да свърже с тях смартфона си и да тегли нови програми за пране само с няколко клика. Всичко това се превръща в реалност благодарение на технологията за комуникация Near Field Communication (NFC). Освен това, тази технология е използвана и при Smart Diagnosis™ функцията, която помага на потребителите бързо и ефикасно да отстранят почти всяка малка неизправност преди да се е превърнала в сериозен проблем.

1781747

Други характеристики, с които двата иновативни уреда от LG улесняват ежедневието ни са функциите Steam Refresh (освежаване с пара), Allergy Care (грижа при алергии) и Steam Softener (омекотяване с пара). При Steam Refresh се използва пара вместо вода, за да се улесни дълбокото почистване, като се премахват всички гънки и миризми от дрехите само за 20 минути. TrueSteam™ технологията на LG помага за елиминирането на алергените и остатъчния перилен препарат - всички, от които се свързват с дихателни и кожни заболявания. Функцията Steam Softener отговаря на притесненията на потребителите, свързани с конвенционалните омекотители на химична основа - тя е безопасна и ефективна тяхна алтернатива.

Освен с множеството си функции, умните перални на LG впечатляват и с изчистен и стилен дизайн.

1781746

Водещи

Най-четени