Стартира YouTube Kids на български език 24.01 | 15:57

Детско съдържание за цялото семейство – сигурно и със защитени лични данни

От iNews.bg

Днес Google обяви старта на YouTube Kids за българските деца и семейства. Приложението е изтеглено десетки милиони пъти и е генерирало повече от 160 милиарда гледания в цял свят, на разнообразно, но подбрано съдържание подходящо за деца на 18 езика, включително български.

YouTube Kids е уникално място в глобалната мрежа, изцяло посветено на децата и семействата, което предлага богато съдържание и възможност за безопасно търсене. Приложението предлага редица опции, които позволяват на родителите да контролират съдържанието, както и да използват разширените алгоритми за избор на съдържание, подходящо за най-малките.

Вие и вашите деца можете да гледате вдъхновяващи видеа, както на български, така и на чужди езици. Само с няколко кликвания може да следвате приключенията на смърфовете, Бен 10 и много други любими детски герои, или да пеете познатите детски песнички заедно с вокална група " Шоколадче ”. Помогнете на децата да се научат да броят, да разпознават българските букви или да казват английската азбука заедно с героите от улица Сезам, а в края на деня ще заспиват заедно с известни приказки на български език.

Водещи

Най-четени