Създаваме си собствен музей във Facebook 17.02 | 11:30

Приложение помага за създаването на виртуален музей в социалната мрежа

От Деляна Петкова

Mercedes-Benz представи свое приложение, с помощта на което всеки потребител във Facebook може да създаде свой собствен виртуален музей и да го сподели с приятелите си. Приложението е безплатно и може да бъде намерено на адрес apps.facebook.com/mymercedesbenzmuseum/

Музеят на Mercedes-Benz е един от първите музеи в света, които предлагат подобно приложение в социалната мрежа, коментират от автомобилната компания.

"С My Mercedes-Benz Museum можеш по увлекателен начин да се запознаеш със съдържанието на известния музей от Щутгарт и да получиш любопитна допълнителна информация за завладяващите автомобили", заяви Михаел Бок, ръководител на направлението Mercedes-Benz Classic.

Две са възможностите за създаване на собствен музей - или да подбират собствена изложба с три от над стоте автомобила на разположение, или избират свои три фаворита от предложения тематичен кръг. За любителите на автомобили особено интересни са детайлните информации и галериите с илюстрации към всеки от експонатите.

Допълнителна опция е да се видят всички изложби на останалите потребители, да насочиш вниманието на свои приятели към определени автомобили или да сравняваш своите топ-експонати с останалите. За събуждане на спортния дух има и класация на най-активните потребители.

Водещи

Най-четени