Те вече са тук! Извънземни „налазиха“ Антарктида 22.02 | 16:24

Вижте какво още казва астрофизикът Лъчезар Филипов

От iNews.bg

Почитателите на идеята за това, че не сме единствените живи същества във Вселената, ще се зарадват да разберат, че те (извънземните) вече са тук. Поне така твърди астрофизикът проф. Лъчезар Филипов, който работи към Института по космически изследвания към БАН като зам.-директор.

"Уфолозите говорят за гущероподобни, че под Витоша има база на извънземни, но това са глупости. Това, което ние правим в момента в Европейската космическа агенция, вече не се казва НЛО, а неидентифициран космически феномен. Там правим анализ и констатация на това, което се вижда, което е заснето от телескопи или други научни обекти. Също така се правят изследвания и анализи на документи за разбили се чинии", разказа проф. Филипов пред в. "България днес".

Експертът обяснява, че повечето от контактите с извънземни са били на ментално ниво, без да говорят. Американците, когато са кацнали на Луната, са имали такъв контакт с извънземните, обяснява още специалистът.

"Има твърдения, че имат база и на Антарктида. Тя навремето е била изучавана от германците. Веднага след Втората световна война американците се е опитват да видят какво има там, защото на това място непрекъснато са излитали и кацали обекти. Засега явно човешката цивилизация не се допуска до тях. Причината е, че за съжаление човечеството иска да вземе нещо от тях или да го придобие, но не да го използва в полза на населението ни. Технологиите, които са били придобити от американците от извънземни, всички са по отношение на въоръжението им. Това е и може би една от причините да се преустановят контактите, които са започнали през 57-а година, когато Айзенхауер се е срещал с извънземните. Човечеството явно превръща всички тези контакти в свой ущърб", обяснява още експертът.

Водещи