Телерик организира семинар за разработка на бизнес приложения с Progress OpenEdge 09.10 | 19:35

Датата е 17 октомври

От Ивайло Коралски

Телерик обяви, че на 17 октомври в "Академията на Телерик" ще се проведе семинар на тема "Разработка на бизнес приложения с Progress OpenEdge”. Обучението, водено от международни лектори с над 20-годишен опит, ще представи пред широка публика от студенти, разработчици и предприемачи в България платформата за цялостна разработка на динамични бизнес приложения за всяка операционна система, всяко устройство и "облака" - Progress OpenEdge. Тя e разработена от американската софтуерна компания Progress, която придоби Telerik през 2014 г., и се използва в над 47 000 организации и от четири милиона потребители по света.

Семинарът ще се проведе от 10:00 до 15:45 ч. в зала Ultimate в "Академията на Телерик" в София. 

Участието е безплатно, с предварителна регистрация. Специално за него в България ще пристигнат признати международни лектори от Progress – Колийн Смит, вицепрезидент, Гари Клинк, старши мениджър "Софтуерно инженерство" и Джон Гудланд, старши софтуерен инженер. Те ще демонстрират възможностите на OpenEdge за разработка на модерни бизнес приложения и създаване на процеси. Лекторите ще предложат и добри практики за стартиране на бизнес с платформата.

От средата на октомври всички студенти, начинаещи разработчици и предприемачи ще могат да ползват свободно Progress OpenEdge Developer Kit: Classroom Edition – безплатна версия на пакета от инструменти за разработка. Потребителите ще могат да се възползват още от допълнителни семинари, специализирани събирания и достъп до общността на OpenEdge разработчиците.

Повече информация, тук.

Водещи

Най-четени