Авиокомпания глези туристите си - те сами избират менюто 06.04 | 09:54

Целта е всички клиенти да бъдат доволни и същевременно да хапнат според вкуса си

От Елена Кирилова

Латвийска нискотарифна авиокомпания предлага на клиентите си интересна възможност - да изберат сами какво да влезе в пакета им с храна за полета, съобщава Daily Mail.

Идеята е клиентите сами да определят менюто си чрез предварителна онлайн резервация. Самите храни и напитки ще са от 20 заведения и ще включват както основни ястия, така и тестени закуски, хляб и вино.

Услугата е изключително привлекателна и лесна за използване, защото единственото, което се изисква от туристите е да завлачат и да пуснат предпочитаните храни в личното си виртуално меню.

Всичко, което клиентите на авиокомпанията са избрали, ще им бъде поднесено по време на самия полет. По този начин се избягва неудобството от недоволните от обслужването.

За момента възможностите включват дори сьомга, печено свинско и пилешки гърди. Всичко това може да е поднесено със салата или един от трите вида хляб.

В онлайн магазина, от който се избират храните, е отбелязано дали ястията съдържат глутен и лактоза, както и дали са подходящи за вегетарианци.

Водещи

Най-четени