Пампорово открива ски сезона 08.12 | 11:30

Безплатни лифтове, снежни писти и много настроение очакват всички гости на курорта

От iNews

Навръх студентския празник, Пампорово дава официален старт на сезон зима 2018/2019. Безплатни лифтове, снежни писти и много настроение очакват всички гости на курорта.

В момента снежната обстановка позволява да бъдат отворени 5-6 писти, като се прави всичко възможно поетапно да се увеличи броят на заснежените и готови за каране писти. От утре всички скиори и бордисти ще могат да се възползват от специалната промо лифт карта за началото на сезона на цена 37 лв. От 22 декември влизат в сила редовните цени за Сезон 2018/2019 като за ден лифт картата струва 58 лева. 

Една от новостите от курорта за този сезон е наскоро откритият Туристически център-Пампорово, който посреща туристите още на входа на курорта и им помага с пълна информация за случващото се в района. Най-големият акцент в календара за този зимен сезон ще бъде домакинството на Конгреса на "ИнтерСки" в средата на месец март, когато в Пампорово ще гостуват и ще обменят опит над 1000 от най-добрите ски и сноуборд инструктори от цял свят. 

Междувременно в курорта тече второто издание на събитието "Осми декември - Фестивалът", където в специално изградена парти шатра хиляди студенти от страната празнуват и гледат на живо над 15 от най-актуалните имена на родната музикална сцена.

Водещи

Най-четени