Борисов: Когато фактите говорят, нека нашите опоненти да замълчат 20.05 | 11:19

Имаме 100-милионни инвестиции и открити над 1000 работни места, заяви премиерът при откриването на завод за авточсти в Пазарджик

От iNews

Дълги години се говореше за ниска квалификация, а сега не само заводите не си отиват, а все нови и нови откриваме. Преди няколко дни открихме трети завод в Русе, в Шумен - 4-ти завод. Така че благодаря на работниците, защото с техния труд много неща се направиха за Пазарджик. Това заяви пред медии министър-председателят Бойко Борисов в Пазарджик, където инспектира завод за автомобилни части.

,,Когато фактите говорят, нека нашите опоненти да замълчат. Имаме 100-милионни инвестиции и открити над 1000 работни места. В момента машиностроенето прави от 25 до 30% от вътрешния брутен продукт'', посочи Борисов.

,,В случай че не помните, тук преди време пасеха магарета, имаше ливади, едни полянки с овце, крави, магарета и на тяхно място виждате какво се получи. На това му се казва индустриализация'', обясни премиерът по време на посещението си в новия завод за производство на автомобилни части.

Водещи

Най-четени