Братът на Отвертката: Ръгали са Николай с шило и са му разбили черепа с чук 15.03 | 15:15

Бившият гард на братя Галеви бе прободен 4 пъти смъртоносно

От Теодора Кокаланова

Според брата на убития охранител на братя Галеви, Отвертката е бил подложен на страшни жестокости и снимките с които разполага следствието го доказват. Иван Радев разказва, че раните на брат му са причинени от идеално кръгъл предмет, шило. "Брат ми е прободен, освен в черния дроб, в лявата гърда и 2 пъти в гърба. Освен това те не са го били с голи ръце, те са го удряли с чук", уточнява Иван.

По думите на Иван Радев тримата мъже са скрили оръжието на убийството. Той категорично отхвърли версията смъртоносните наранявания брат му да е получил при падането върху витрината на заведението. 

Отвертката бе убит при сбиване в дупнишкото заведение "Колата" във вторник вечерта. За екзекуцията в ареста са стоматологът Владимир Карастоянов и двамата му сина Иван и Николай, който е анестезиолог в общинската болница, предаде Нова телевизия.

"Имаме свидетели, които казват, че Иван Карастоянов е избягал с мръсна газ към тяхната вила в Самораново. Минавал е на червено и е щял да прегази няколко човека. Най-вероятно е бързал, за да изхвърли предмета, с който е бил убит брат ми. Там има язовил и най-вероятно там е хвърлено оръжието", разказва още Иван.

"Ние не сме животни, ние не сме убийци. Това, че брат ми е бил връзка с братя Галеви, е раздувка на медиите. Той си беше просто едно буйно момче, не е бил цвете за мирисане, но всеки има сбиване, аз също", отбеляза още Иван. 

Водещи