Затвориха за 4 месеца стария път Пазарджик Пловдив 31.01 | 13:25

По време на ремонта автомобилите ще преминават през магистрала „Тракия“

От iNews.bg

От днес до 31 май движението на път I-8 Пазарджик – Пловдив в участъка от 191-ви км до 206-ти км се ограничава в двете посоки. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути поради ремонт на пътя в отсечката от изхода на Пазарджик до границата с област Пловдив.  

Движението в посока Пазарджик ще се осъществява през с. Цалапица към АМ "Тракия", при 112-ти км, до пътен възел "Пазарджик", при 90-ти км на АМ "Тракия", и след това по път II-37 до град Пазарджик.

Обходният маршрут в посока Пловдив е отново по АМ "Тракия". Трафикът ще се насочва от кръговото кръстовище в Пазарджик при 190-ти км на път I-8, през кръстовището с път II-37 към  АМ "Тракия", при 90-ти км (п.в. "Пазарджик"). От АМ "Тракия" движението се връща през с Цалапица на път I-8, при 208-ми км. Шофьорите може да ползват и алтернативен маршрут към Пловдив от кръстовищата с пътища III-3703 и път II-37 в Пазарджик към п.в. "Пазарджик" при 90-ти км на АМ "Тракия". Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, съобразена скорост и да спазват стриктно въведената временната организация за безопасност на движението.

Най-четени