Издигат кандидатурата на Десислава Иванчева за евродепутат 09.04 | 16:15

Инициативен комитет „Непослушните“ застава зад кандидатурата на отстранения кмет на „Младост“

От iNews.bg

Инициативен комитет "Непослушните” издигна за независим кандидат за изборите за европейски парламент Десислава Петрова Иванчева. С решение №104 от 9.04.2019 г. временно отстраненият кмет на столичния район "Младост”  бе официално регистрирана от ЦИК за кандидат. 

"Иванчева несъмнено е най-подходящият кандидат за независим представител на България в Европейския парламент.  С досегашната си работа тя доказа, че е човекът, който въпреки мръсните номера на мафията отстоява правата на гражданите. Разобличава измамите. И побеждава!", коментират от Инициативния комитет.

"В следващите няколко дни "Непослушните” имаме нужда от подкрепата на още 2500 непослушни българи. Такива, които въпреки усърдието на статуквото да ни обезвери и да ни направи свои роби, все още не са се отказали, че ще постигнем гражданското общество. Нуждаем се от 2500 подписа, за да издигнем официално Десислава Иванчева за независим кандидат. Нуждаем се и от съмишленици, които да ни помагат в кампанията. Нуждаем се от Вас свободни българи", пише още в съобщението на ИК "Непослушните", подписано още и от Движение "Зелен Младост".  

Водещи