Радев: Бързо възстановяване на моя приятел Дуда и на премиера! Аз съм с нов отрицателен тест 25.10 | 18:00

Не правя тестове за опровержение на разпространяваните внушения и спекулации, а в изпълнение на предписанията на здравните органи и от уважение и грижа към хората, с които се срещамобясни държавният глава

От iNews.bg

Президентът на България Румен Радев е с четвърти отрицатен тест за коронавирус за последните десетина дни. Това той оповести в публикация на страницата си в социалната мрежа. Държавният глава пожела бързо възстановяване на Бойко Борисов, който по-рано днес осветли свой положителен тест за К-19.

ЕТО ВСИЧКО, КОЕТО НАПИСА РАДЕВ:

В изпълнение на разпоредбите на РЗИ днес, 25 октомври, отново си направих тест за коронавирус, заради новината за позитивния тест от вчера на президента на Полша след участието му в срещата на върха на инициативата "Три морета" в Талин на 19 октомври т.г. Резултатът и от днешния ми тест е отрицателен. Нямам никакви симптоми и оплаквания.

На всички болни, на моя колега и приятел Анджей Дуда и засегнатите от пандемията сънародници, сред които е и министър-председателят, пожелавам бързо възстановяване.

Продължавам със събитията от моя календар при спазване на санитарните изисквания.

Не правя тестове за опровержение на разпространяваните внушения и спекулации, а в изпълнение на предписанията на здравните органи и от уважение и грижа към хората, с които се срещам.

Водещи

Най-четени