Сачева: Борбата с вируса на демагогията и попуизма е по-голяма от с COVID-19 23.05 | 17:15

Част от протестиращите с Манолова са сезонни работници с временна заетост да протестират, каза още социалният министър

От iNews.bg

Най-големият вирус в момента не е COVID-19, а вирусът на демагогията и на популизма, с който трябва да се борим. Там няма да ни помогнат маските, ръкавиците и карантината, а ще ни помогнат книгите и знанието. Това заяви социалният министър Деница Сачева, цитирана БГНЕС.

"Не за първи път Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт. Гледам на тези протести с тъга, защото част от протестиращите са сезонни работници с временна заетост да протестират, което в голяма степен обезсмисля демокрацията", заяви министър Сачева, коментирайки състоялия се по-рано днес протест, организиран от Манолова.

"Най-големият вирус в момента не е COVID-19, а вирусът на демагогията и популизма, с който трябва да се борим. Там няма да ни помогнат маските, ръкавиците и карантината, там ще ни помогнат книгите и знанието", добави социалният министър.

Деница Сачева посети дома за стари хора "Дълголетие" в столичния квартал "Дървеница", където провери как се изпълняват мерките и подари на обитателите му книги в навечерието на 24 май. 

Водещи

Най-четени