Филм на ужасите: Касапите от Негован признали шокиращи детайли за разчленените трупове 08.09 | 13:01

След убийството на 14 юли двамата строители завлекли труповете на възрастната двойка в банята, като покрили помещението с найлони, за да не оставят следи. Рязали главите им и крайниците им с триони повече от час

От iNews.bg

Повече от час и половина време е било нужно на убийците Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, за да разфасоват труповете на убитото възрастно семейство Йордан и Мариана Атанасови. Това става ясно от самопризнанията на извергите, пише в. "Уикенд". 

На 14 юли убийците пристигнали в апартамента около 10 часа сутринта, като преди това имали уговорка с треньора по борба Йордан Атанасов да ремонтират терасата му.

Дни преди престъплението, Пламен преброил 1000 лв. за незаконен пистолет със заглушител. Когато влезли в апартамента на жертвите си, Шляпашки издебнал момент, в който Мариана Атанасова била в гръб и й пуснал куршум в тила.

Треньорът по борба се хвърлил към него, но бил покосен от два куршума в гърдите. а след това бил довършен с изстрел в главата. 

След убийството двамата строители завлекли труповете на възрастната двойка в банята, като покрили помещението с найлони, за да не оставят следи. Рязали главите им и крайниците им с триони повече от час, тъй като труповете не могли да се поберат цели в бидоните.

Накрая почистили старателно жилището с белина и други почистващи препарати, но въпреки това оставили следи. 

Водещи

Най-четени