Последната седмица на май готви изненади за тези зодии 25.05 | 18:45

Вижте дали сте сред тях

От iNews

Май месец може и да не беше толкова слънчев и пролетен, колкото ни се искаше, но пролетта все пак си остава сезонът на новата надежда, на новите планове, на пътешествията и на свежестта.

Тя е любим сезон на мнозина, но дори и да предпочитате лятото, зимата или пък есента, трябва да сте сигурни, че сегашният сезон ще ви донесе много нови емоции и преживявания, пише Edna.bg.

А има 3 зодии, за които краят на май ще донесе вълнуващи новини, съдбоносни изненади и красиви емоции!

Ето кои са те:

Рак - Ако Раците си търсят нова работа, краят на май ще имат голям късмет - ще попаднете на чудесна оферта! Или пък някой ще дойде при вас с изненадващо предложение. Дори и да не намерите нова работа на мига, то със сигурност ще усетите прилив на енергия да започнете този процес.

Дева - Девите ги очаква истински триумф. Краят на май ще бъде много вълнуващ, щастлив, успешен. Астролозите вярват, че повечето представители на този знак ще успеят да постигнат най-големия си успех за последните няколко години. Това може да бъде както в кариерен план, така и в личен!

Скорпион -  Проблемите в живота на Скорпиона бързо ще отминат в края на май и няма да оставят следа в душата им. Те ще се срещнат с нови хора, които ще им отворят очите за важни аспекти от живота. Ще се почувствате буквално като преродени и готови за нови идеи и начинания!

Водещи

Най-четени