Един от участниците във VIP Brother опитал да спечели с измама 11.11 | 20:00

Продуцентите обаче го надушили

От Цанка Донкова

Още преди да влезе в Къщата на VIP Brother Пламен Медаров си подсигурил победата. Бившата марионетка раздал стотици SIM карти на хора, които да гласуват за него на елиминациите, съобщава в. "Всеки ден".

Пламен се превърна в една от най-дразнещите фигури в Къщата още със старта на риалитито. Ето защо бе огромна изненада, че на всички елиминации той бе с най-висока зрителска подкрепа.

По-малко от седмица преди края на предаването обаче продуцентите надушили какво се случва. Станало ясно, че Пламен купил стотици SIM карти и ги дал на свои близки и познати с поръчката да пускат SMS-и в негова подкрепа.

Измамата била разкрита, след като гласовете за Медаров всеки ден били от едни и същи телефонни номера, които дори пускали десетки sms-и.

"Имаше нещо неестествено в триумфа на пишман милионера. Затова се усъмнихме и направихме проверка", разказават източници от шоуто, пожелали анонимност.

Станало ясно още, че едни и същи хора са коментари положително Пламен в страницата на VIP Brother, но се представяли с различни псевдоними. Същите поддържали и специални фен страници на пишман милионера от Нова Зеландия.

"Пламен прави всичко това от чиста грандомания и желание да се изкара по-вип от виповете. Дори и да победи, той няма да получи нищо, защото шоуто тази година е без парична награда", обясниха още от VIP Brother. Там се чудят откъде Пламен се е сдобил със средства за подобна инициатива, след като жена му и детето му мизерстват.

Оказало се, че той е вложил всичките си средства в манията си за величие.

Най-вероятно до елиминиране на вота за бившата марионетка няма да се стигне обаче, тъй като правилата на VIP Brother не забраняват многократно гласуване от един и същи телефон.

Водещи