И кланът Халваджиян се намеси в афертата „Де Ниро и Траволта“ 17.10 | 16:28

Кремена им била стилистка, с Маги ги поканили на обяд в Калифорния

От Мартина Панайотова

"Не, не мога!” е първоначалният отговор на Кремена Халваджиян, когато й се обаждат с покана да се грижи за гардероба не на кого да е, а на самия Траволта в продукцията "Killing season”.

Въпреки немалкия си опит с български знаменитости, стилистката си признава, че била зашеметена от възможността да работи за световна звезда от този ранг. След една безсънна нощ и много адреналин, тя все пак се решава да приеме.

Иронията на съдбата, че точно по време на снимките на холивудските звезди у нас, Кремена и Маги Халваджиян по план трябваше да са в Калифорния.

"В крайна сметка вместо ние да отидем в Калифорния, Калифорния дойде при нас. Там никога нямаше да мога да се срещна и общувам с тези хора” споделя Кремена. Тя е изключително щастлива, че след първоначалното притеснение приела покана на продуцента на филма Лес Уелдън.

Покрай работата си с Траволта, Кремена имала шанса да се запознае и да наблюдава в действие и великия Де Ниро. Считаният от мнозина за най-голям жив актьор на планетата се оказал изключително скромен и възпитан човек. Както и колегата му Джон. Да ги наблюдава как снимат и да е ангажирана съвсем пряко в работния процес, обличайки звездата от "Криминале”, Кремена счита за огромен подарък от съдбата.

Най-силно я впечатлил невероятния им професионализъм на снимачната площадка.

Двамата просто заставали пред камерите, правели сцената, без да се намесват в текста или да дават съвети на режисьора. Нямали нужда и от дубли. Просто били толкова подготвени, въпреки че не са почивали от седмици, при това снимайки в най-различни точки на света.

Много рядко Траволта имал някакви искания във връзка с подбираните от Кремена дрехи, но те били свързани с дребни корекции. Предположението, че бидейки огромна звезда той трябва да е претенциозен и изискващ невъзможни неща се оказало напълно невярно.

Спомените, които Кремена пази са снимки с двамата с лични посвещения. Сложила ги е в сребърни рамки. Щастлива е и от поканата от Джон Траволта, когато все пак тръгнат към Калифорния с Маги да се обадят.



Водещи

Най-четени