Какво има в хладилника на Есил Дюран? 22.03 | 10:39

Яйчената закуска е задължителна в менюто на певицата

От iNews.bg

Есил Дюран не е от жените, които не обичат домакинството и обичат да прескачат някои задължения. Макар да е пътувала доста и животът й да е минавал по хотелите, желанието й да внесе уют в собствен дом се сбъдва, когато съдбата я среща с нейния съпруг. Тогава тя разбира, че до себе си има ценител на добрия вкус и кулинарията, предава в. "24 часа".

Есил Дюран разбира, че ключът към щастието е любовта, която получава от любимия човек, когато тя го изненадва с всичко, което приготвя.

Певицата готви почти всеки ден, като задължително оставя по 2 сготвени ястия в хладилника. Нейното желание е да дари сина си Хари с топлината на домашно сготвеното ястие.

Отще преди да заживее със съпруга си композитора Борис Павлов, Есил Дюран знае как се правят супи и застройки, защото е израснала по кухните.
Вкъщи не ядат свинско, но не заради религията на Есил, а защото и тя, и съпругът смятат, че не е полезно. Наблягат на домашното пилешко месо, което произвеждат родителите , и купуват риба - сьомга и скумрия, в промишлени количества.

Правят си и мусака, пълнени чушки и супа топчета, и по-екзотични ястия - от пикантната индийска кухня например. Затова едва ли има къща с повече подправки от тяхната.

Всеки ден те започват с яйчена закуска. С много малки изключения всеки път Есил си прави яйца на очи. "Защото имат много протеини и ми дават много енергия. Особено в комбинация с един хубав домат или краставичка", казва тя.

И макар че изглежда така, че певицата не излиза от фитнеса, това съвсем не е вярно. Тя казва, че е спортувала цял живот, а мускулатурата има памет. Това е причината да са й нужни малко упражнения, тичане и здравословна доза стрес.

Водещи