Камерън Диас и Джейми Фокс станаха приемни родители (ВИДЕО) 11.12 | 11:25

Световноизвестните звезди разказаха за новото начинание на българската публика

От iNews.bg

Холивудските звезди Камерън Диас и носителят на "Оскар" Джейми Фокс влизат в олята на приемни родители. Това ще се случи в най-новият им филм "Ани". Камерън играе приемна майка на 5 деца, която е любител на чашката, а Джейми фокс е бизнесмен, който иска да прави кампания, като смята да използва сирачето Ани, за да популяризира себе си.

"Чудесно е да работиш с Камерън Диас, през цялото време много се забавлявахме, филмът е наистина много приятен, надяваме се публиката да го приеме", разказа Джеми Фокс пред журналистката от "Преди обед" Стаси Кара.

"На мен филма също ми харесва ми, пасва ми. Вече много години се занимавам с кино, въпреки че не съм мечтала за това, просто се случи. Но аз съм човек, който играе постоянно и каквото и да работех щях да влизам в роля. В свободното си време готвя и ям", заяви красивата Камерън.

Стаси Кара заяви, че цяла Америка коментира годежът на блондинката с новия ѝ приятел музикантът Бенджи Мадън, но Камерън била без пръстен по време на интервюто.  Филмът "Ани" ще се появи по българските кино салони през февруари.

Водещи

Най-четени