Лошата дисциплина скарала Слави и Калин Вельов 23.01 | 15:45

Мзикант напснал "Ку-ку бенд" по свое желание

От iNews

Лоша дисциплина скарала Слави Трифонов и бившия музикант от "Ку-ку бенд" Калин Вельов още преди години. Перкусионистът така и не успял да свикне с жестоките изисквания на Дългия. Вельов на няколко пъти станал причина за провал на репетиции, което влудявало до крайна степен Слави. Никой друг в екипа преди него не си е позволявал подобна разхайтена дисциплина.

"Веднъж заради мен репетицията за концерт закъсня с час и половина. Често му развалях дисциплината, но специално този случай много го ядоса. При нас имаше сблъсък на характери. С него се обичахме, но и много се карахме", спомня си Вельов, който днес също е политик подобно на бившия си началник. За да го върне обратно на терен, Трифонов дори пратил охраната си с неговия джип да го намери. Вельов обаче се измъкнал от тях, а след като пристигнал обратно, Слави дори не го погледнал, пише "България днес".

Самият Слави Трифонов споделя в автобиографичната си книга, че Калин Вельов се радвал на пълна свобода по време на работата си в "Хъшове" и той прощавал всички му изцепки, а те не били никак малко. Дългия таял особена симпатия към перкусиониста и дори имали идея да му направят самостоятелен албум, който несъществуващата БМК да продуцира. Внезапно обаче Калин решил да замине за Холандия и така пътищата им се разделили. След като Калин си тръгва, двамата повече не се чуват.

"Това е една нормална фирма, в която хора работят с мечтите си. Когато човек си промени мечтите, нещата се променят. Оттук са излезли само добри професионалисти. Хората се развеждат и разделят постоянно, но трябва да се прави цивилизовано. Аз се опитвам да постъпвам коректно с всеки един, който си е тръгнал. Трябва да има почтеност. Аз съм с добри чувства към всеки един. Всеки, който си тръгва, не е длъжен с нищо към мен. Но му казвам, че е длъжен към екипа си и към колегите си", споделя Слави за бившите си музиканти.

 След години пътищата им за малко да се засекат отново, но на друго професионално поприще. Вельов е номиниран за министър на културата, а голяма част от екипа на шоуто са депутати в парламента. Тогава Вельов сподели, че няма проблем, ако се наложи да работи заедно със Слави Трифонов, но вече на политическата, а не на музикалната сцена. "Аз имам изключително силни и емоционално добри спомени от времето, в което бях с "Ку-ку бенд", имам страхотни приятелства с тези хора и ще продължа това отношение", каза Калин Вельов преди време.

Водещи

Най-четени