Първата си година в София отпразнува Floret Restaurant and Bar 29.05 | 16:18
С бързи темпове мястото се превърна в една от най-предпочитаните локации за всеки повод
Година след отварянето си, Floret Restaurant and Bar отпразнува повода в присъствието на медии, лоялни гости и разбира се, талантливия екип от професионалисти. Тортата разряза г-н Анджело Зукала, Генерален Мениджър на InterContinental Sofia, а за настроението на гостите се грижиха група Акустик Адикт.
С бързи темпове Floret се превърна в една от най-предпочитаните локации за всеки повод – енергизираща закуска, бизнес обяд, незабравима семейна вечеря, отпускащо питие след работа или коктейли с приятели. Намиращ се в самото сърце на столицата – пл. Народно събрание 4, Floret привлича както местни, така и чуждестранни гости, които се радват на разнообразното меню, авторските напитки и уютната атмосфера.
Ястията на Floret са вдъхновени от класически международни рецепти, пречупени през призмата на българските кулинарни традиции, така че да задоволят и най-капризния вкус. Наред с приятната обстановка, кулинарните изкушения и безкомпромисното обслужване, гостите избират Floret заради ежеседмичните музикални вечери с изпълнения на живо на класически китари и роял. Наскоро Floret въведе и уникален по рода си "а-ла-карт" брънч – всяка събота и неделя между 10 и 15 ч. гостите могат да се насладят на богата селекция от брънч предложения, както и на специално създадени алкохолни и безалкохолни брънч коктейли.
Само година след отварянето си, Floret се радва на редица лоялни клиенти, които се доверяват на екипа както за организирането на бизнес събития, така и за отбелязването на лични поводи. "Нашата лоялна програма VIP Excusive Cards, която въведохме малко след откриването, набра бърза популярност и превърна Floret в едно от предпочитаните места за хранене не само на гостите на InterContinental Sofia, а и на софианци.
Комбинирайки различни кулинарни техники и съставки, се стремим се да сме максимално достъпни както за местните, така и за чуждестранните гости, като винаги предоставяме най-висок стандарт на обслужване." – казва г-н Зукала.
Едно от нещата, с които Floret се гордее, е популяризирането на българската кухня сред чуждестранните гости, използвайки местни сезонни продукти и подправки, и спазвайки българските традиции и обичаи както в приготвянето на храната, така и в създаването на коктейлите. В допълнение, гостите могат да се насладят на различно обедно меню всяка седмица, с преплитащи се нюанси от международната и българска кулинарни традиции, както и на специални предложения и пакети за Коледа, Великден и други любими празници.
Каним Ви да се потопите в изтънчената атмосфера и да погалите сетивата си с неповторимите вкусове на Floret Restaurant and Bar – изживяване, което няма да забравите!
Водещи
-
Путин ще посети Китай на 16 и 17 май
Това ще бъде първото му задгранично пътуване след встъпването му в длъжност за нов шестгодишен...
14.05 | 12:15
-
Токът спря изненадващо по време на участие на Анелия
Инцидентът се разиграл по време на нейно изпълнение в столичния квартал „Люлин“
14.05 | 12:00
-
Никога не е късно: Деси Слава записа висше на 42, Нелина на 51!
100 Кила също влезе в клуба на образованите
14.05 | 11:45
-
Има едно място в света, което е особено притегателно за звезди и богаташи, но което е оплискано с кръвта на стотици хора годишно
Туристическият рай на знаменитостите
14.05 | 11:30
Най-четени
-
Божанков: Малкият дявол. Всеки на наше място би мисли така
Раненото дете е сестра на моята съпруга. Рожденият ден е на майката на друго дете. Нашите деца...
14.05 | 09:30
-
ВМРО: Новината токът за бита ще поскъпне от юли мина някак между капките
Време е всички да излезем от димките, които постоянно ни хвърлят и да осъзнаем, че положението...
14.05 | 10:15
-
За първи път у нас има възможност лекарствата за децата със Синдром на растежа да се поемат от Здравната каса
През годините у нас над 350 деца са приемали хормон на растежа. Към момента те са 55 и всички...
14.05 | 08:42