Какво "убива" женското либидо? 03.02 | 17:00

Той е толкова секси, а бельото му е от войната - възбуждащо? Да, ама не!

От Кремена Бедерева

Не е тайна, че на една жена ѝ трябва доста повече време да се настрои за секс, е добре да знаем, че също толкова бързо може да бъде убито нейното желание.

В много от тези ситуации виновници се оказват мъжете с техните навици. Макар те да не го осъзнават, неприемливите изказвания или мляскането по време на вечеря могат да изнервят толкова много една жена, че тя да не иска да си легне с тях скоро.

Ето няколко "вредни” навика на силния пол, които са класически убийци на женското либидо.

Той е толкова секси, а бельото му е от войната 

Случвало ли ви се е? Мислите ли, че бихте си легнали с мъж, чието бельо е мръсно и скъсано? По-скоро не. Това, което носи под дрехите, говори много и за характера му. Веднага можем да ви кажем, че мъж, който не си сменя бельото често, не е от най-чистоплътните, разбира се. Шансът той да получи секс, демонстрирайки скъсаните си дрехи, също е нулев. Немарливостта не е особено привлекателна.

Заедно с бельото трябваше да изхвърли и боклука

В природата на всяка жена е заложено желанието за чистота. При това положение къде е мястото на мъж, който не си изхвърля боклука редовно и апартаментът му наподобява дома на прасенцата на село. Не и в леглото ни!


Среща вкъщи? Нека не си носи храна, ако обича!

Представете си следната ситуация - цял ден с любимия си пращате закачливи съобщения и палави подмятания за вечерта. Накрая се уговаряте той да ви дойде "на гости с преспиване”. Очаквате заветния час с нетърпение. В един момент на вратата се звъни. Отваряте и какво да видите - вашият човек шумно похапва мазен бургер! Какво е нивото на либидото ви сега?

Очаква да ви възбуди, като ви разкаже последният порно филм, който е гледал

Подобни натуралистични разкази не са за в леглото. Действат наистина успешно обаче, когато един мъж иска да си уреди няколко седмици без секс.

Вижте още няколко "убийци" на либидото на жената в пълния списък на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени