Гнусно! Шеф на пицария онанира в кухнята (СНИМКА, 18+) 19.07 | 13:20

Въпреки че охранителните камери са документирали всичко, мъжът отрича

От Микаела Мохарамян

Ужасно гнусна снимка на мъж, който се самозадоволява в кухнята на пицария в Джърси обиколи интернет и предизвика масово възмущение. 

Собственикът на пицарията Джо Сайър сподели пред Huffington Post, че той не е човекът от снимката на охранителната камера, която за нула време обиколи света. На нея се вижда мъж с бяла коса, който онанира в кухнята на пицария - да, сигурно е някой двойник, дошъл да свърши тази работа вместо него.

"Това не съм аз (на снимката) и това не е моята пицария", казва Джо Сайър. Той обяснява още, че вече е уволнил двама души и това като нищо е някоя проява на отмъщение.

Малко след това един човек си направил експеримент, като отишъл в пицарията и заснел със скрита камера. На видеото обаче има само нечии крака и пода на помещението, затова няма смисъл да ви го показваме. На него се чува как един от служителите се обърква и смущава, когато човекът със скрита камера го пита за снимката на шефа му, разпространена в интернет.

Разбира се, веднага започнаха и шегите: "Пицата със сирене има странен вкус", пише коментар случаен потребител. "Пет звезди за заведението на толкова ощастливен човек" и така нататък.

Общо взето, Джо, приготви се да отнесеш още много, много милиони шеги и одумвания.



Водещи

Най-четени