Първо в iNews.bg! Убитият от бой бг фен в Англия не е бил от Ливърпул, а от Юнайтед (СНИМКА) 05.06 | 13:31

Венцислав Маргинов е бил атакуван именно заради клубните си пристрастия към "червените дяволи"

От iNews.bg

Тиражираната вече от всички медии новина, че български фен на футбола е бил смлян от бой минути след финала в Шампионската лига е сред най-коментираните. iNews.bg си направи труда не само да публикува вестта, а и да намери повече подробности за трагичната случка, след която 51-годишният нашенец издъхва в болница.

Всъщност, писанията, че той е бил върл запалянко на Ливърпул са неверни. Оказва се, че жертвата е симпатизирал на кръвния враг на мърсисайдци - Манчестър Юнайтед. Това се доказва от снимка, която самият той е пуснал на профила си във Фейсбук. На фотоса ясно се вижда, че Маргинов е горд от клубната си принадлежност и подчертава това с добилия популярност в последно време рефрен "Манчестър е червен" (закачка с градския опонент Сити).

2162247

Венци е гледал срещата в компанията на двамата си синове в локал в градчето Саутпорт, Мърсисайд. След победата на Ливърпул над Тотнъм (2:0), семейството се е отправило към дома си. На улицата обаче става пререкание с група фенове на Ливърпул, прехвърчат искри и се стига до зверски побой. Маргинов почива 2 дни по-късно в лечебно заведение, а синовете му получават травми, които не са животозастрашаващи, научи Inews.bg от български форум на Острова.

Водещи

Най-четени