Зловеща гледка на плажа в Созопол - морето изхвърли труп на жена 04.09 | 15:32

Вероятно удавничката на "Харманите" първо е получила инфаркт, след което не е успяла да се спаси и се е нагълтала с морска вода

От iNews.bg

Нова трагедия сполетя Созопол. Жена се удави в морето, близо до плаж "Харманите”, съобщават от пресцентъра на полицията. Тялото на жената лежало безпомощно близо до брега.

Плажуващи забелязали ужасната гледка и веднага подали сигнал на спешния телефон 112. На място моментално пристигнал полицейски екип и бърза помощ. За съжаление обаче жената вече била починала.

По непотвърдена информация жертвата е повалена от масивен инфаркт, след което се е нагълтала с морска вода. Предстои аутопсия, която да покаже точната причина за настъпването на смъртта на жената. Към този момента все още не е ясна самоличността на удавничката.

В последните дни на сезона морето е изключително коварно и опасно. Броят на жертвите, загубили живота си това лято подхвърля 20. От началото на септември броят на спасителите, които охраняват плажовете е съкратен, все повече постове остават без надзор. Пазете се!

Водещи

Най-четени