Летовник в Царево го заболя главата от нагла такса в плажен бар и се подигра с Христо Мутафчиев 29.06 | 15:06

Призивът на собствениците на заведения и хотели по родното Черноморие българите да подкрепят бизнеса им за пореден път претърпя срамен обрат. Поне такива са впечатленията още на старта на активния сезон 2020

От iNews.bg

Призивът на собствениците на заведения и хотели по родното Черноморие българите да подкрепят бизнеса им за пореден път претърпя срамен обрат. Поне такива са впечатленията още на старта на активния сезон 2020. Доказателство за това e поредният силно разочарован летовник от българския манталитет. Човекът публикува пост във Фейсбук, където изказва мнение, че синдромът на андрешковците в България трябва да бъде изкоренен. Нашенецът е смутен, че трябва да плаща 6.00 лева за барбарон. Той е на мнение, че при консумация в заведение не е редно да се плаща подобна такса. Ето целия му пост във фейсбук.

"Сядаме с половинката и двете деца да хапнем и пием по нещо. Плажът е "Нестинарка" в Царево. Плажчето е гръмко обявявано като едно от безплатните и наистина има зони, в които шезлонг и чадър са по 0 лева. Но, тук идва голямото но, в заведение, което имахме неблагоразумието да изберем, се плаща за барбарон по 6 лв. Видно от сметката, която прилагам, сме консумирали разни неща. Така да се каже, не сме седнали да пием едно фрапе и да нагъваме сандвичи от вкъщи!

Не че има лошо в това, просто не приемам за нормално да седнеш в заведение и да консумираш внесено отвън. По същия начин не приемам и да седна да ям и да ме карат да плащам освен за храната, и за столовете!

Днес заведението се "изхитри" и спечели едни 12 лева, но всъщност загуби много повече. Ние ще сме още поне два месеца в Царево и както казва Христо Мутафчиев – "Няма да им стъпим!", ама не на гърците, а на андрешковците. Съветвам всички приятели, също да не им стъпват.

Синдромът трябва да бъде изкоренен, ако искаме бъдеще за децата си в тази страна!"

Водещи

Най-четени