Българката Мария Бакалова показа близки отношения със семейство Армани 08.07 | 09:09

Това се случи в рамките на Седмицата на модата в Париж, където прочутата модна фамилия представи колекцията си за есен/зима

От iNews.bg

Българката Мария Бакалова показа близки отношения със семейство Армани. Това се случи в рамките на Седмицата на модата в Париж, където прочутата модна фамилия представи колекцията си за есен/зима. Джорджо Армани, който и тази година впечатли присъстващите със създадените от него облекла, не пропусна да се снима с всички ВИП гости, като прегърна и първата родна актриса с номинация за "Оскар".

На червения килим Бакалова бързо се сприятели и с племенницата на Армани - Роберта. Двете се прегърнаха пред обективите, а по-късно гледаха заедно от първия ред ревюто, като отново за снимки дори се хванаха за ръце.

На събитието екранната дъщеря на Борат позира и с главния редактор на модната библия Vogue Ана Уинтур.

Актрисата впечатли критиците на терен с избрания тоалет за ревюто. Тя заложи на черно-син костюм с екстравагантен принт и дръзка цепка. Тоалета си Бакалова съчета с черна барета, диамантени обеци и яркочервено червило.

"За мен беше чест да създам този вид за Мария с един от любимите ми брандове", коментира Валерия Ферейра, която стои зад грима на българката. За него тя е използвала продукти от разкрасителната линия на "Армани", става ясно от публикацията й в социалните мрежи.

На ревюто Бакалова е пристигнала с актрисата Мелиса Джордж, която по-паметливите зрители помнят от медицинския дълголетник "Анатомията на Грей". С аплаузи новите модели на луксозната марка посрещнаха и Даян Крюгер и звездата от "Емили в Париж" Ашли Парк.

Бакалова пристигна за Седмицата на модата в Париж, след като проследи друго ревю – този път на бижута, дело на "Луи Вюитон". Компанията, която облече българката за церемонията на наградите "Оскар" тази година, представи диамантените си аксесоари в Монако преди броени дни.

Съвсем скоро – на 14 юли, екранната дъщеря на Борат ще се разходи по червения килим и на филмовия фестивал в Кан, където ще представи филма на Весела Казакова и Мина Милева "Жените наистина плачат". Заглавието е в селекцията на най-престижния кинофорум за паралелната програма "Особен поглед". Самият фестивал бе официално открит също във вторник вечерта с прожекция на мюзикъла на Лео Каракс "Анет".

Филмът бе приет възторжено от публиката във Френската Ривиера, която удостои екипа с 5-минутни овации на крака. В знак на облекчение от добрата реакция пък режисьорът и Адам Драйвър, който изпълнява главната мъжка роля, запалиха по цигара в залата за прожекции пишат от сп. Variety. Сред изненадите на вечерта бе и появата на Педро Алмодовар, който удостои Джоди Фостър с приза за цялостно творчество.

Водещи

Най-четени