Сестрата на Лили Иванова е в тежко състояние 07.10 | 11:11

Примата полагала сериозни грижи за кака си

От Цанка Донкова

Сестра на Лили Иванова, 78-годишната Магда, е в тежко състояние и е приета в "Пирогов", а примата редовно ѝ ходи на свиждане, съобщава "Всеки ден".

Въпреки че слухове се понесоха, че именно Иванова е болна, истината била съвсем друга.

Сестра ѝ Магда била с влошено здраве и заради проблеми с кръвното се наложило по спешност да бъде приета в "Пирогов".

Лили Иванова, макар да не била близка със сестра си в последните години, сега демонстрирала завидна роднинска обич. Тя ходела 2-3 пъти седмично на свиждане и ѝ носела фрешове и портокали. Разбира се, примата на българската естрада не забравяла и за многобройните си фенове и бързо се дегизирала със слънчеви очила, за да не бъде разпозната.

Всъщност сестрите затоплили отношенията си едва след като починала майка им Мария през 2005 г. Все пак Лили не представяла сестра си на медиите и предпочита да я държи в сянка. Въпреки това тя не забравя задълженията си към кака си.

Малката панелна гарсониера на Магда в столичния квартал "Банишора" според близки до сестрите била подарена именно от Лили. Твърди се още, че звездата посещавала кака си в не особено престижното ѝ жилище, а напоследък още в ранни зори хуквала към "Банишора", за да провери как е Магда.

Двете сестри много си приличат въпреки разликата от 3 години. Освен по външен вид, и характерите им били по-особени.

За Магда се знае, че напуснала първия си съпруг заради жител на Девин и заради него се преместила там. Била инспектор от ХЕИ и славата ѝ на чепата и неподкупна бързо се разнесла. След време се развела с втория си съпруг и повторно сключила брак с първия.

В последните години, след като останала вдовица, тя се грижела за майка си. Лили осигурявала финансите за лечението, а сестра ѝ – грижите за старицата.

Водещи

Най-четени