Джони Деп танцува суинг в градинката на НДК 26.07 | 15:15

Луди танци, авто изложение и кино на поредния Smugglers Swing Club

От Мартина Панайотова

За всички почитатели на суинга, рокенрола, винтидж емоциите и хубавите филми, The Smugglers Collective са приготвили едно ексклузивно лятно издание на традиционния си Smugglers Swing Club.

Събитието, което ще съчетае музика, танци и кино в една незабравима вечер, ще се проведе на 29 юли (неделя) в Art Space Лятната сцена в парка пред НДК и ще започне в 16:00 ч.

Диджеите от The Smugglers Collective (вижте интервю тук) ще ви върнат назад във времето с най-доброто от суинг, рокендрол, рокабили и ду ууп звученето от 40-те години на миналия век до наши дни.

Освен страхотна музика, гостите на събитието ще могат да разгледат изложените ретро автомобили и мотори, да научат основите на суинг танците в организирания специално за целта Swing dance workshop или да участват във фотоконкурса за винтидж снимка с мобилен телефон.

Всеки, който желае да участва в конкурса, трябва само да направи снимки от мястото на събитието с мобилния си телефон, да им придаде интересен ретро ефект с апликации като Instagram и да ги качи на Facebook страницата на The Smugglers Collective. Късметлията, чиято снимка е получила най-много лайкове, ще получи безплатен пропуск за всички издания на Smugglers Swing Club до края на годината.

Суинг матинето ще завърши с кино. На големия екран на Art Space ще се излъчи един от култовите филми на съвременната рокенрол култура – "Ревльото” (Cry Baby”) с участието на Джони Деп. Прожекцията ще започне в 22:00 ч.

За "Ревльото”

Президент на САЩ е Айзенхауер, рокенролът владее света, а Уейд "Ревльото" Уокър е най-коравият тип в своята гимназия. Джони Деп изпълнява ролята на непокорното и неустоимо лошо момче, чиято способност да изплаква една-единствена сълза подлудява всички момичета.

По него хлътва и Алисън Върнън-Уилямс – богаташка рожба на консервативни и религиозни родители, която не може да устои на опасния чар на Уейд и постепенно навлиза в неговия порочен свят на хулиганство, дрога, музика, бързи коли и още по-бързи жени.

Опитайте от американската попкултура на 50-те години в тази скандална музикална комедия, режисирана от легендарния Джон Уотърс. Саундтракът на филма блести със страхотни суинг, рокендрол, рокабили и ду ууп изпълнения, някои от които изпяти от самия Джони Деп.



Водещи

Най-четени