Двама от най-популярните участници в на „Игри на волята“ влизат в ново реалити 06.12 | 18:45

Изправят се срещу Хепи Ванче и Гери-Никол в онлайн шоуто Maximal Revenge 2022

От iNews.bg

Изправят се срещу Хепи Ванче и Гери-Никол в онлайн шоуто Maximal Revenge 2022

Двама от най-популярните участници в последния сезон на "Игри на волята" - пожарникарят Димитър Морунов и бившата гимнастичка Елизабет Василева, ще бранят честта на Бойците в ново риалити. Това стана ясно, след като от онлайн предаването Maximal Revenge разкриха по-голямата част от ентусиастите, които ще се включат в каста на следващия им сезон, сподели Монитор.

По традиция шоуто, което тества отново физическата издържливост на участниците, приема в редиците си герои от други риалити формати. Последните победители в Maximal Revenge са Веско Панчев и Роберта Стойнева, които се прочуха пък от дебютното издание на "Игри на волята". До последно те мериха сили с друга двойка, известна от същото риалити – победителят от втория сезон Милен Цветков и най-младата участничка тогава Джералдин Тодорова.

"Позитивна, силна, комплексна и със спортен дух, Елизабет ще бъде част от състезанието на 101%. Ще влезе в битката като истински Боец, а защо не накрая и като Шампион", анонсират от Maximal Revenge във връзка с участието на Елизабет. Феновете отсега предполагат, че тя ще е в един отбор с Морунов. Сред останалите участници, лауреати от предаването на Нова телевизия, са Ваня Запрянова, Борислав Лазаров, Стоян Ценов, Юлиян Златев и Георги Иванов. В тежките предизвикателства ще се изправи още победителката от "Фермата 6" - Хепи Ванче. Жената, която заедно с Ваня от настоящия сезон на предаването, държи рекорда за най-много победи на Арената в редовни дуели, е трябвало да се включи в Maximal Revenge още тази година. Въпреки това точно преди старта на шоуто чупи крак и така приключението ѝ се отлага.

Емо Каменов-Къртицата също ще протегне ръка към победата, а по пътя към върха са се запътили още Маги Джанаварова, Гери-Никол, Ансси и Марти от "Един за друг", Дамяна Матева и Светослав Бърканичков от "Сървайвър" и др

Водещи

Най-четени