Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико се ожениха и се награбиха сластно ВИДЕО+СНИМКИ 04.11 | 11:45

Младоженците са избрали почти идентични сребърни годежни пръстени - с вграден диамант върху павирана лента

От iNews.bg

Носителките на титлите Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико обявиха, че са се оженили тайно, след като като са имали "лична" връзка в продължение на две години.

Това обявиха двете красавици чрез социалните мрежи, където от известно време те демонстрираха само топли приятелски отношения.

Мариана Варела, на 26 години, от Аржентина, и Фабиола Валентин, на 22 години, от Пуерто Рико, се срещнаха за първи път през 2020 г., когато представляваха своите окръзи в конкурса "Мис Гранд Интернешънъл", пише "Дейли мейл".

В 30-секундно видео, публикувано в профилите на двете в Instagram, дамите споделят откъси от пътуванията си - включително клип, на който се гушкат на плаж в Пуерто Рико и се наслаждават на романтична разходка с лодка в Мексико.

Видеото, събрало над 1,8 милиона гледания за три дни, след това скача напред към годежа. То показва апартамента на двойката, пълен с асортимент от червени и бели балони, розови листенца и приказни светлини. Златни балони с надпис "Омъжи се за мен?" са поставени пред прозореца, преди видеото да премине към клип на Фабиола, която поставя пръстен на пръста на Мариана.

Младоженците са избрали почти идентични сребърни годежни пръстени - с вграден диамант върху павирана лента. 

Видеото завършва с целувка на двойката пред Брачното бюро в Сан Хуан, където се ожениха на 28 октомври.

Водещи

Най-четени