Шок на "Евровизия"! Мъж събу гащи на сцената в Киев (ВИДЕО) 14.05 | 15:21

Ексхибиционистът се оказа стар познайник и майтапчия, смутил не малко световни звезди

От iNews.bg

Млад мъж изскочи на сцената на "Евровизия" в Киев, свали си панталона и остана по задни части, докато пееше гостуващата на конкурса миналогодишна победителка - украинката Джамала. Ексхибиционистът беше свален светкавично бързо от охраната, а самата Джамала дори не трепна и ни най-малко не показа, че е стресната и нещо се е случило.

Оказа се, че ексхибиционистът, е известен украински "шегаджия" и журналист, съобщи тв каналът TSN. Виталий Седюк и е известен с подобни свои неприлични изяви, от които са си патили световни звезди като Брад Пит, Ким Кардашиян, Уил Смит и Леонардо ди Каприо.
 
През май 2013 г. той се появява на премиерата на "Мъже в черно 3" и се опита да целуне Уил Смит. Тогава неговият прилив на нежност бе последван от звезден шамар.
 

Същата година Виталий получава билет и акредитация за наградите "Грами", където гордо застава на първия ред, редом до Бионсе и Стинг. Тогава Седюк успя да излезе на сцената и да приеме една от статуетките на Адел, вместо нея. Този инцидент го прати дори зад решетките за кратко.

Водещи

Най-четени