Домусчиев и жена му се похвалиха със СНИМКИ с Бил и Хилъри Клинтън 13.10 | 12:18

Това се случи по време на много важно събитие, свързано с околната среда, на което най-богатият българин, който има заводи и в Щатите, държа реч

От iNews.bg

Председателят на КРИБ, боклукчийски бос, собственик на Лудогорец, БМФ, Хювефарма и още куп бизнеси - Кирил Домусчиев, се срещна с президента Бил Клинтън. В компанията на жена си (която е рускиня), той се видя и с Хилъри Клинтън. Това се случи по време на много важно събитие, свързано с околната среда, на което най-богатият българин, който има заводи и в Щатите, държа реч.

Подробности даде самият Кирил Домусчиев:

Сигурността в осигуряването на храна за населението е един от глобалните проблеми на нашето време.

Изказвам благодарност на Президента Бил Клинтън и Секретаря Хилари Клинтън за поканата им да говоря пред лидери от бизнеса и гражданското общество на срещата @clintonglobalinitiative 2022.

За мен беше удоволствие да се присъединя към ръководената от Президента Клинтън кръгла маса на Clinton Global Initiative (CGI) по тема фокусирана върху разрешаване на глобалните климатични проблеми. На срещата споделих като пример успеха чрез който ръководената от мен компания Huvepharma се стреми към нетно нулево-въглеродно въздействие, без това да повлияе на растежа и стабилността на глобалния и бизнес.

Като член на Консултативния съвет на CGI ще продължа да работя и защитавам позициите изказани от мен на този глобален форум и приканвам колегите си да поемат също ангажименти за разрешаването на глобалните предизвикателства чрез иновации и лидерство.

Най-четени