Костадин Ангелов загатна, че се готви ново отпускане на мерките 11.04 | 16:54

Здравният министър не посочи кои точно ще са мерките, които ще се разхлабят, но една от тяхна със сигурност ще е допускане на публика на спортни събития

От iNews.bg

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който е на посещения с премиера Бойко Борисов, заяви, че се обмисля разхлабването на още от противоепидемичните мерки с оглед на спада в заболеваемостта.

"Това е добра индикация, че мерките работят и ако продължава тази тенденция, обсъждаме разхлабването и на други мерки", заяви Ангелов. Според премиера Борисов е добре да се обмислят и възможностите за връщане на публика по стадионите.

Продължаваме реставрацията на Мулдавския манастир "Света Петка", заяви министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в светата обител. Премиерът пое ангажимент държавата да помогне допълнително със средства за обновяването на храма и залата в комплекса.

"Всичко, което се направи, остава за хората", изтъкна Борисов.

Министър-председателят добави още, че в момента се изгражда пътят до манастира, както и водопровод, който да осигури нормалното водоснабдяване на целия комплекс. Двата проекта са на стойност от близо 3 милиона лева.

Водещи

Най-четени