Борисов изби рибата! С цветисти изрази насоли новата власт (ВИДЕО) 25.07 | 10:00

"Ще ме чегърта и щял да се саморазправи тоя пияница! С гол гъз таралеж ще мачкаш - това мо'а да ти кажа! Нещастник такъв!" С тези думи екс премиерът се обърна към Рашков

От iNews

"Ще ме чегърта и щял да се саморазправи тоя пияница! С гол гъз таралеж ще мачкаш - това мо'а да ти кажа! Нещастник такъв! Ще плашиш хората и ще ги арестуваш! Това да не ти е 44-година, бе!" - заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в село Бата. 

В словесната си тирада Борисов не посочи конкретно към кого се обръща, но във Фейсбук публикация към видеопосланието си уточни следното: "13 патрулки с над 30 маскирани тежковъоръжени бойци на Бойко Рашков са окупирали дни преди изборите поморийското село Бата, за да плашат хората тук да не гласуват за ГЕРБ. Претарашили са дома на кмета Георги Георгиев, където са намерили списък с гостите на сватбата на дъщеря му. Заради това е изведен с белезници и държан 24 часа в ареста, без да му бъдат повдигнати никакви обвинения и без дори да бъде разпитван. Това е "демокрацията" по Румен Радевски. Така се "справя" с мен слугата му Рашков. По-жалък от тях е само Христо Иванов, който е готов да ги прегръща и целува, само и само да влезе в правителство. Толкова за демократичността на "Демократична България". Не Ви ли е срам?!?"

 

 

Ела, Рашков, ела!

Моя дедо ей така са го извели, утрепали са го в двора с тояги и аз затова така си изпускам нервите по адрес на Рашков - този червен сатрап. Нали знаеш, има една приказка, Рашков, у къщата на обесения за въже не се говори. Убили сте дедо ми и ти ме плашиш със саморазправа. Ами ела се разправи. Ама ти сам ела, приятелю. Ела, ела си ме виж. Ама сам ела! Даже може да вземеш още два-трима от твоите, където са. Ела, ела! Да ми кажеш какво съм направил. Че имах най-добрата охранителна фирма, че пазеше Тодор Живков, когато вие избягахте, комунягите, се скрихте и нямаше кой да го закара до затвора, бе! После царА. Хората пишеха, имаше заглавия: "По-доброто НСО" - заяви Бойко Борисов. 

"След една година ще ги видите Тошко, Мошко и подобни…"

"Цял ден имитират, че правили кабинет. Те само редят постове и какво да откраднат – та ББР, та концесиониране, та еди какво си. Българите сме такива. Сега обичат да им се пее чака-рака. След една година ще ги видите Тошко, Мошко и подобни… Може и по-рано, само след няколко месеца. Нека да изкарат колкото може повече, после ние ще се оправим. Корнелия казала, че щяла да участва. Ами тя и сега си има министри, областни управители, заместник-областни управители, зам.-министри. Те само договарят постовете", каза Борисов.

"След година народът ще се осъзнае и пак ще ни повика, за да спасяваме положението"

"Международната рейтингова агенция "Фич" потвърди вчера стабилния кредитен рейтинг на България. Това, което няма да прочетете в прессъобщението на Министерството на финансите, е че стабилността на рейтинга се дължи на доброто състояние на икономиката, което моето правителство остави през месец май. От съобщението на харвардския министър няма да научите и че "Фич" изразява силни притеснения относно ниската ваксинация срещу COVID-19 в България. Правителството на кандидат-президента Радев провали ваксинационния план и поради това България е на последно място по ваксинирани хора в Европа. Това, според "Фич", може да доведе до тежки последици за българската икономика. Оставихме им добре подредена средноевропейска държава, а тези, с които сега Христо Иванов се сдружава, ще я провалят. След година народът ще се осъзнае и пак ще ни повика, за да спасяваме положението. Дано тогава да не е твърде късно!" - написа Борисов във Фейсбук.

Водещи

Най-четени