Хаос на АМ "Хемус" (ВИДЕО) 07.12 | 16:37

Шофьорът не само пътува в насрещното платно на магистралата, но и в най-лявата лента

От iNews.bg

Видео, показващо как автомобил се движи в насрещното платно на движение на АМ "Хемус", стана хит в социалните мрежи. Шофьорът не само пътува в насрещното платно на магистралата, но и в най-лявата, изпреварваща, скоростна лента на движение, предаде Нова телевизия.

Видеото е заснето на АМ "Хемус" на 5 декември, вторник. На кадрите ясно се вижда как автомобил "Ауди" с регистрация от област Враца кара в изпреварващата лента на насрещното платно. Водачът се движи през цялото време с включени аварийни светлини.

Въпреки аварийките водачът не се съобразява с трафика и другите участници в движението и не отбива встрани, нито преминава и в най-дясната, аварийна лента на движение. Пред водача се отваря и възможност дори да отбие на бензиностанция в насрещното платно, но той умишлено не го прави и продължава да шофира в насрещното.

На видеото се вижда ясно още и как друг автомобил, движещ се в правилното платно, захожда да изпреварва ТИР. Леката кола се движи сравнително бързо, но се налага да намали, за да избегне челен удар с аудито.

Само за два дни видеото е гледано над 110 хиляди пъти във Фейсбук. Авторът на клипа съобщава по време на видеото регистрационния номер на нарушителя.

Водещи

Най-четени