Хонорарът на Лили Иванова скочи до небесата, вижте колко трябва да броите, за да ви пее примата 23.06 | 09:00

Срещу подобна тарифа у нас са гостували звезди от световна величина, а с тлъстия хонорар певицата оглавява класациите в бранша. Разбираемо, изявите на легендата са сравнително малко

От iNews.bg

Примата на родната естрада Лили Иванова си знае цената и не отстъпва и на йота. 81-годишната звезда е безкомпромисна не само с качеството на песните си, но и с хонорара си. Той вече направо е излетял в космическа орбита и няма равен у нас!

Независимо от повода, по който е поканена да пее и мястото на изявата й, мениджърът на Вечната Амбър Николай Недеков започва преговорите от рекордата сума от 100 000 лв. нагоре. Важно уточнение е, че цената е без ДДС, което се фактурира допълнително, тъй като изпълнителката поема ангажименти чрез фирмата си "Ли 1”, пише Хот Арена.

Срещу подобна тарифа у нас са гостували звезди от световна величина, а с тлъстия хонорар певицата оглавява класациите в бранша. Разбираемо, изявите на легендата са сравнително малко.

Дори пандемията от Ковид-19 и липсата на участия не принуди естрадната звезда да смъкне тарифата си. Изпълнителката на вечния хит "Камино" водела със себе си многоброен екип, на който също плащала. В антуража на Лили влизат музиканти, беквокалисти, танцьори, гримьори и дори личен масажист.

Според близки до Лили, хонорара имал по-скоро възпиращ ефект и целял да откаже мераклиите да я ангажират да пее по кръчми и купони. Певицата вече нямала толкова енергия и редуцирала ангажиментите си. Концепцията била да прави спектакли основно в зали, при това срещу високи цени на билетите.

В сравнение с нея, най-популярният ни естраден певец Васил Найденов бил далеч по-скромен. Заплащането на Кеца варирало между 12 и 15 000 лв. Йорданка Христова пък пеела и за 5000 лева. Някъде около тази цифра глас вият и чалга законодателите.

Водещи

Най-четени