Временно без вода в два столични квартала 03.07 | 07:43

Заради ремонти на водопроводи засегнати ще са части от кварталите "Горна баня" и "Драгалевци"

От Андриян Георгиев

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. "Горна баня” и кв. "Драгалевци”, съобщават от компанията.

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Извор” в кв. "Горна баня”, днес (3 юли) се налага спиране на водоподаването от 10 до 16 часа на домакинствата, живеещи в района на ул. "Извор”, ул. "Планиница” и ул. "Фиданка”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. "Извор” и ул. "Топло изворче”.

Днес заради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Ябълкова градина” в кв. "Драгалевци” се налага спиране на водоподаването от 10 до 22 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Наум”, ул. "Свети Горазд”, ул. "Захари Зограф”, ул. "Крушова градина” и ул. "Маестро Атанасов”. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на площада в кв. "Драгалевци”.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Водещи